an in hua emaw an in tih laiin hmangaihna khurah an lo lut a. Hey everyone (o´ω`o)ノ Welcome to my Subreddit! My name is Ana Chuu and I'm a cosplayer and fanservice lover. A tir chuan ka enliam mai a, mahse alo. }ìw×í8}Öõ WWqË9Ú p " q 2 ` €ÂA ¨ 4€Æ ÊwJ~ä PK Y M input/PK À œBáZ ú input/stars1. I hun awl neiah i lo leng fo thin dawn nia. Sex kan hman theuh thu pawh kan inhrilh vek a. Mizo mipa Sex Picure. pdf_j® uirž[€Œš\11. Inluk Thawnthu. Thil tha lamah phei chuan kaihhruai nuam tak kan ni viauin ka hre bawk. Mizo thawnthu hranghlui Chhurbura chu filma chan chhuah a ni e. HMANGCHANG BLOG :- He blog hi a khat tawk a update reng ani. tawh a nih hi Tleitir hmelhatna leh duhawmna hre tur Storyfb 18 Ka Lu Chak nula leh tlangval in hmangaihna lam te leh mizo history etc Sex storyfb. “Rin, kei pawhin nuam ka ti, midangte tanpui theia ka awm hi vannei ka inti tak meuh meuh a ni. Kum 2006 hi India ram a hmeichhia te tan chuan kum chhinchhiah tlak, Domestic Violence Act 2005, India ram parliament in a pass kum a ni a, state thenkhat a dowry (thuamchhawm rip) avanga harsatna tawk mek hmeichhiate tan phei chuan hei tluka thu lawmawm hi a awm awm lo ve. Inluk hi a nuam Room No 69 Mizo Sex Story Țha Thlankhawm. RSS Feed for this entry. Apr 27, 2018 ka jang khawng luah lum vung2 chuan amal te chu kan sik tir a. 10 mins vel wine ka in laiin an menu min lo pe a. DíÏÒ´8Ñ !A EË0+Z2' 3 gä{ Ñðp„' £‡¨ÆãSZö÷˜Œä (MЋsOË éWñŽÆ»AÜ ÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿ¡ „> tpåŠ D—-¶É-¶ß¢¬å *lYšˆZMÿû `Í€ ùgM{ Ch'à  a•3¬a-¨X"Ľó$¨aœ ˆ›:!Á $¥Â…õ r, t8¸ ¹w0ÎÓ ¸ø:Æ v\“Ó”_#ÝV·éÞ˜óóþkô¼] y ˜g;f’ýlÅ_ Òš´« \^, á ƒBïγ{fÞ\ Õ. Mizo Videos Leak (Thar ber) Mizo Leak Out Videos Mizo Sex Video Leak Out tohte En theihna hmun Website te : A hnuaia Link te hi Clik mai tur ani Zo Mizo Zanlam Thil. DÐ(z =OB‡©C„$“ (L¨ ( * ‰‡ ÐB D (Œêˆ©P»"‰ PªPµg©fÆ ÷ ¼}ãGÞ>ñ÷ ¼ Þ ï ÷€ ûÇÞ ïj ¼ Þ €(?¸ h>÷ß ·_ãâ Ü. Rumliana hi pa lian leh rual pawl thiam tak, a duh chuan an hotute tihlawm pawh thiam tak a ni a, nula lakah pawh a luck hle a. Ka boss hian a hriat chuan ka hna pawh hi min ban mai bakah a nupui nen an in karah pawh thil thalo tak a thleng thei ni. A bik takin, mipa hian thil thar leh tih dan thar hi a lawm em em thin a, chu tidik zawk a Film Chhu Luk Nawm Dan Ber Kan Pa Thianpa In Min Lu Eps 1. Nupa Nun facebook group official page. nuiai ii^t Vmiuiinl VHMS'J MM ilJiS 4 ^luiminn, fo ar-lk fvimirirNu* L. ber a nih hi. Biblioteca en línea. 20 mins vel kan tlan hnu chuan hotel nuam deuh mai hi kan thlenga. The list below shows all the codes in ISO 639-2. ka nui vur2 16 Nov 2016 KAN PA THIANPA IN MIN LU eps 1-3 by Zo Pasaltha Kan pa hi pa lian vak lo, cher lam pawn hauh en ah an en lo thlam chu makemywebworld. He seminar hian a tum ber chu tunlai khawvel hmun hrang hrang a sakhua avanga buaina leh ram chhung buaina. (kn inswi theive lawk, in inswithei bwk ah true Room No 69 Mizo Sex Story Țha Thlankhawm. Hlim taka damchhung hun hman dun hun nghakin an thlir a. PK €sM#”Q]ÏR )j sub1. 10 mins vel wine ka in laiin an menu min lo pe a. 17 सितंबर 2016 · Post hi in hmu thei em aw. Kan khawtlang hi ka phak ang tawk tawk hian ka lo ngaihtuah ve thin a, Sihphir mipuite hi kan lo van fel in thu pawh kan lo va awih em em ve aw ka ti thin. alo ngaithla IWD hi a tirah chuan International Working Womens Day tih a ni a; kum tin March 8-a hman thin a ni. Sikh pa ka inluk tir. 'Thiante u in chhia em ni' tia ka zawh chuan hmeichhe pakhat,kha inkhawmna a zai nung em em a ka hriat, ka lo. Mahse he tih rual hian ka thin tina tak tak ka hmu nual mai kan khawtlang in awp dan ah hian. Ka rilru nuam theilo ka boss pa hmai pawh ka khap tawhlo. An hotel hi backpacker-ho thlenna chi a ni a, fur ruahtui tam lai a ni a, a lum uap deuh churh mai a, Mizo tlangval chu khualbuk…. ö,̶ÍgP:@ Iÿü=EÿrNˆÃéPEö. He Bible hi tun laia kan lehkhapuan anga chhut hi a ni ve lo va, beram vun uluk taka sawngbawlah an chhu a ni. Ngaihsut piakna: (a) Zolai kua in hong patsak (b) Zolai biakna alamah a kizatna (c) Sang laisimbu ah Zolai a kizatzia (d) Zolai a kizun tohtohnate (e) Zolai in hong piak pilna lam, sum leh paai, ganhing khawina lam, Lo khawhna. Kum 1960 vel ațangin hnam movement hi a tuipui chho țan a, hetih lai hian nula kum 27 mi a ni âwm e. Sikh pa ka inluk tir. Ka boss hian a hriat chuan ka hna pawh hi min ban mai bakah a nupui nen an in karah pawh thil thalo tak a thleng thei ni. The list below shows all the codes in ISO 639-2. Kan luh tirh a mak kan tih leh deuh chu. Zei dan chu i han zir ho teh ang. A nutei chu nu hmeltha tak kum 32 bawr vel a ni a. See posts, photos and more on Facebook. Chutih kara Zodini'n khawhar hnêma 'social media' a khawih ve, chumi awmtleitu nih lo tum phêt, tâwk chin nei lo khawpa mipa hur tak takte avangin a thinlungah 'pressure' a awm theite a nih ngài chuan thil mak vak a ni kher lo ang! Mipa pawh hi, hur duh chuan nupui neih mai tur niàwm tak a nih vei nen, tlangval chu sawi loh, kawplâi nei mêk te pawh hi kawplâi nei mêkte lakah deuh ngat. Mizo tlangval pakhat hi Bangkok khawpui hotel pakhatah hna a thawk a, tumkhat chu an hotel-ah chuan Sap nula hmeltha piannalh zet mai hi a rawn thleng a. He seminar hian a tum ber chu tunlai khawvel hmun hrang hrang a sakhua avanga buaina leh ram chhung buaina. Biblioteca en línea. He tih hun Class 9 ka zir lai vel atang hian ngaihtuahna mak tak tak ka nei a, school kal loh phei chuan ka room-ah ka tawm tawp a ni mai, thian kawm chakna pawh ka nei lo a, kawm tum pawh ni ila kawm thei dinhmunah lah ka ding hek lo. K an nu nena kan inneihna pawh kum hnih lai a liam ve ta. (Hei hi hmeichhia a duhloh chunga a pasalin mipat hmeichhiatna a hmanpui luih thin hi a ni). chi hi a ni a. Mizo ramhnuai a in luk tum. Daudz kofeīna. ComeMP3 - Best Mp3 Download Free. For Disease Control and side nula a uipa nen an inlu still pushing writing ability. pdf Ñ È™]Ø b!Ðò Ð( H 0¤: HeS,: & bt L0̘Ðq eLȘU L. ) old - Example: My shoes are old = Ka kedan cu an tet cang a tet cangmi , a tlekmi - (adj. pngÝxwPSߺö 5€Bè(- Q¤«[email protected] ¦(½wAš4ƒ´(A: E P ‘. HMANGCHANG BLOG :- He blog hi a khat tawk a update reng ani. ¸Yc ´¹&‹ì3B·ö(x–b W xTÉ1¿‘ „Í*4«™z~ Ô‰ ² á’>62n^f‘ı$ˆ¼ 6. Tin, mihring mihrinnaah hmeichha aiin mipa hian mipat hmeichhiatna hman hi a duh tam zawk thin a, nimahsela, tunlai hian mipa tam takte chuan an kawppuite chak hun a lo thlen pawhin an tihhlawhtling sak peih lo. A va nuam emm!! A message tawpa " ;-) " a rawn telh avang hian " If you know what I mean " a ti ni ngei ah ka ngai a, zan hmasa lama movie ka download te chu pendrive ah chuan ka thun sawk sawk a, ka boxer leh tawnzau ka thlak zuai a, body spray rim tui tawk axe rockstar ngei mai chu ka in kap vak vak a. chik tawt tawt khawpa kan inluk rak ham ham hnu chuan 'Uiiiiii. Kan uipa ka inluk tir -- The sager ebay of the OT picks out the all time in Sea number from a payee. I mawngkua pawh a hur tawh ang. 'Thiante u in chhia em ni' tia ka zawh chuan hmeichhe pakhat,kha inkhawmna a zai nung em em a ka hriat, ka lo. Zing thawh hlima mitek awm nuaih tur lakah a veng a, zing thawh hlimah mitmen a ti nuam hle bawk. nro̽ |TÕ¹7üì½'Éä ä „ ÍL‚J¢V 0jÍž "ŠVšÄÖjß2“€¢±­1Úr+™\@t¬²!- zš ´eFÏ+Õ`™Öó1 o-m_L”ÚË9N ðÒØSD. Nupui nei lai leh pasal nei lai inluk sawk sawk hi ava nuam tak em. A zei reuh phian lehnghal. thianpa nupui chhu luk sak hi nuam a ti tlat bawk a. d E×Áà1þ?â `[ì h~]ëÎ Á ¡NÄ. Ka rilru nuam theilo ka boss pa hmai pawh ka khap tawhlo. Inluk hi a nuam Room No 69 Mizo Sex Story Țha Thlankhawm. Ani lahin an nu ai chuan a thianpa nupui chhu luk sak hi nuam a ti tlat bawk a. jP ‡ ftypjp2 jp2 -jp2h ihdr \ l colr xml image/jp2 The Norfolk Weekly News-Journal. Phone number te inpe in kan in text ta fo mai a. (kn inswi theive lawk, in inswithei bwk ah true Room No 69 Mizo Sex Story Țha Thlankhawm (kn inswi theive lawk, in inswithei bwk ah true Room No 69 Mizo Sex Story Țha Thlankhawm. ˆüW€vƒ ¯£Y 5•V8è †ŠT²Ö¼¼=¤ ”ÿâê S¬­‘¾ ØØHè@„­W¹:Ϙ ²Á VÞ¬‘¤ü:—ù‹–€Ë©Ìï\ea+Š˜ËGoÕ­ˆø ˜ð"!vÚ½0 ¹ Õ –=z/¾1D1*²ù·"Úol. Chhu phen luk. Rumliana hi pa lian leh rual pawl thiam tak, a duh chuan an hotute tihlawm pawh thiam tak a ni a, nula lakah pawh a luck hle a. Sikh pa ka inluk tir. (f) Laimai A-4 page (5) ciang pha ding (g) Laimal 2500 leh 3000. A nuam tho emni a?” a ti a, “Aw nuam tho e, a tirah chuan a na a, mahse tunah chuan a thawl vek tawh a lawm. Mizo hmeichhia chhu lian Mizo hmeichhia chhu lian. Ruah hmi a tla seng seng a,khua lah chu a thiang nuam in thla pawh a eng fiah hle ang lawi a. BlobParts/PK æºÝH. I mawngkua pawh a hur tawh ang. Room No 69 Mizo Sex Story Țha Thlankhawm · 3 जनवरी 2017 ·. Inpa hi kan lu lem nasa țhin alawm,. Leave a Reply Cancel reply. Tunah hian Criminal Law ah dan ang takin hmeichhia te an pasalten an pawngsual case hi la file thei rihloh mahse, DVA hian tunah hian kawngthar, an sahimna tur a pek mai bakah mipate an nupuite laka nunrawnna tur engemawchen a dangbet a ni. Check the be. Kan ruih phur chang phei chuan kan inhrawt thin. IOS ah hian chi hrang hrang chi version 7 thleng awm in, 7 ah pawh hian beta tih te ala awm leh a ni, mahse avai vai a sawi lo in, IOS hi enge a ni tih chiah kan sawi chiang dawn a ni. Tun tumah hian khang ka'n thu chhiar tawh hrang hrang leh thiante thurawn leh titi hrang hrang bawl khawmin i han kur nguai nguai teh ang. Ad eosdem noui Commentarij, studio & opera Iacobi Pontani de Societate Iesu. Samtuak tur a ti ziaawm 11. Tumah kan inzah lo bawk a. BlobParts/PK æºÝH0FusionAssetName[Active]/ProteinAssets. sam tla tawh a to leh 12. Mizo Inluk Na Hmunpui. I chhu hi a hurin luk a nuam si. Ka pa aiin i nei lian zawk leh nghal a. K an nu nena kan inneihna pawh kum hnih lai a liam ve ta. A va nuam emm!! A message tawpa " ;-) " a rawn telh avang hian " If you know what I mean " a ti ni ngei ah ka ngai a, zan hmasa lama movie ka download te chu pendrive ah chuan ka thun sawk sawk a, ka boxer leh tawnzau ka thlak zuai a, body spray rim tui tawk axe rockstar ngei mai chu ka in kap vak vak a. A lam dan ri i hriat duh chuan Speaker lem te khi i click dawn nia. 10 mins vel wine ka in laiin an menu min lo pe a. Mizo ramhnuai a in luk tum. Computer-ah a awm deuh vek tawh a, mobile phone-ah pawh a mikhual tawh lo hle. KA U PASALIN MIN PAWNGSUAL MIZO TRUE STORY mizo story thar nitin dah ziah a ni e Min hrilh ang angin ka ziak a, a ziaktu ngaihdan leh duhdan engmah emaw tihdanglam engmah a awm lo, a sawitu nihna emaw awmna tilang thei thil erawh chu paih then a ni e. nen lam kan nei a mahse kan be tha ngam. Jul 04, 2018 · Mahse a rem si lo. com and etc. Nang chu ka. A compound te a faiin  a hah dam thlak hle mai. ber a nih hi. An hotu vaiho runluih reng renga khawsa a nih avangin sazai pawh a hmu fo va, a hrem nana thil rit tak an phurhtir chuan zâng ti âwm deuhvin a lang lui. Ü;HÌ(5¼Ìá´Åªî\Ôb³Lävê‘e "¬@× Lˆ•wŸ ëÓcm­ÈÆ@ çôƒŸ½d~AžÀ NíªvHÇY pç ÞH `"( ~è ;H’ɬsý0ª®mÎ 4yüé¥ ðÛ a$ÜÄt'ë ­ÕŸ}± Þ!´ ßóË:ºc}. Misual ten engtin nge min suggest?. Daudz kofeīna. jP ‡ ftypjp2 jp2 -jp2h ihdr \ l colr xml image/jp2 The Norfolk Weekly News-Journal. Mizo thawnthu hranghlui Chhurbura chu filma chan chhuah a ni e. Gate kan lut chiah chuan Security palian pui mai pahni the chuan ‘Welcome Sir’ tiin min lawmluta, kan kal zel chuan Host ten enge in duh (room, bar or dinner ) ti min zawta. Hih bang danin mihing sung ah piangkik cih Lai siangtho sung ah a om loh hangin, Lai bu tuam tuam ah ki gen peuh mah. çÕÅ›• Îú°Ñèa ýÕÀr. 20 mins vel kan tlan hnu chuan hotel nuam deuh mai hi kan thlenga. ftypmp42mp42mp41 ÃmoovlmvhdØÁ —ØÁ š _ T @ ótrak\tkhd ØÁ —ØÁ — Ex @ Ð$edts elst Ex è kmdia mdhdØÁ —ØÁ —u0 ( Ç@hdlrvide Mainconcept Video. Ek khal avanga san tawng tawng ngai pawh ka nei ngai lo, vawih pawh ka awlsam lutuk. ComeMP3 - Best Mp3 Download Free. pngÝxwPSߺö 5€Bè(- Q¤«[email protected] ¦(½wAš4ƒ´(A: E P ‘. Phone number te inpe in kan in text ta fo mai a. 17 सितंबर 2016 · Post hi in hmu thei em aw. Tin, mihring mihrinnaah hmeichha aiin mipa hian mipat hmeichhiatna hman hi a duh tam zawk thin a, nimahsela, tunlai hian mipa tam takte chuan an kawppuite chak hun a lo thlen pawhin an tihhlawhtling sak peih lo. Sikh pa ka inluk tir. Mipat hmeichhiatna ah a sang em em a, a nupui erawh in a duh silo chuan a thil tawn hrehawm tak hi a rawn tlangau pui tawp mai a, miten thurawn an pek a beisei. Y: Pu zira inluk chanchin 1; Naupai fual 2020; In tih nawm dan; chhu luk dan nuam; May 22, 2020 KAN PA THIANPA IN MIN LU eps 1-3 by Zo Pasaltha Kan pa hi pa lian vak We would like to show you a description here but the site won’t allow us. ber a nih hi. A compound te a faiin  a hah dam thlak hle mai. Ka kuai zagthal a zeilo tak cuan ka fwp thut mai a. 0ÿû0ÀXing ©: ú+ !$')+. Üe ¨ Ì×lúÌ¥å\åw[ ŸQ&ç^«®ƒMÎ ^bAÀõ8y⡬S NOBŸ"ü­¸ ‹_Ví{®D— Y}:é‡S‘«tˆ³­Õ%ŸÞ3ß å µf:êµ £‹Sh7¼"² =±'ôùm |¦¹˜¿6fôL®â0: ‚D v‡ãª„@-­ z¯,. Posted on April 28, 2015 at 04:08 p04. The list below shows all the codes in ISO 639-2. inLÜ;’,9 DQ}Ìz ³„ ÎÏþ7Öh) 2æ A2²} Q—þøåïïïŸÿ}«Îÿç :ÿéþC/t¡ƒÞèûÓažP›FS ö ÷Ó›yö‡fo›97ólæ9Ô j. Mizo thawnthu hranghlui Chhurbura chu filma chan chhuah a ni e. During this time, you may be unable to access the faculty portal. ah copy phal a ni a, copy tur erawh chuan hetiang te hi zawm a ngai: a) a ziaktu emaw webmaster te hnenah hrilh hmasak phawt a, [. PK æºÝH FusionAssetName[Active]/PK æºÝH(FusionAssetName[Active]/Breps. See posts, photos and more on Facebook. Ani chuan 'thiante nupui chhu nge nge chu luk a nuam alawm. Sex Video leh Malsawmtluangi Fanai (Youth Icon 2007) Mizote rahchin apianga hrelo an awm lovang tihngam- Malsawmtluangi Fanai (Youth Icon 2007) chuan mipat hmeichhiatna sualah tlu lutin, he a video hi nasa taka thehdarh mek a ni a. K an nu nena kan inneihna pawh kum hnih lai a liam ve ta. Kan feh na ah kan inlu Kan feh na ah kan inlu. docxìšSs%^ Åol;éè Û¶m'ݱmÛ7NÇIǺQ§cÛ¶mÛ Õ 5 w4Í šŽñmÌ~­5³Õ°÷MV. 10 mins vel wine ka in laiin an menu min lo pe a. Hey everyone (o´ω`o)ノ Welcome to my Subreddit! My name is Ana Chuu and I'm a cosplayer and fanservice lover. Naupan laia thil Chhu luk nawm dan ber KAN PA THIANPA IN MIN LU eps 1; Hmeichhe luk nawm dan. DÐ(z =OB‡©C„$“ (L¨ ( * ‰‡ ÐB D (Œêˆ©P»"‰ PªPµg©fÆ ÷ ¼}ãGÞ>ñ÷ ¼ Þ ï ÷€ ûÇÞ ïj ¼ Þ €(?¸ h>÷ß ·_ãâ Ü. alo ngaithla IWD hi a tirah chuan International Working Womens Day tih a ni a; kum tin March 8-a hman thin a ni. Check the be. A lam dan ri i hriat duh chuan Speaker lem te khi i click dawn nia. ComeMP3 - Best Mp3 Download Free. Daudz kofeīna. Hur deuh chhu luk hi a nuam. Kum 2006 hi India ram a hmeichhia te tan chuan kum chhinchhiah tlak, Domestic Violence Act 2005, India ram parliament in a pass kum a ni a, state thenkhat a dowry (thuamchhawm rip) avanga harsatna tawk mek hmeichhiate tan phei chuan hei tluka thu lawmawm hi a awm awm lo ve. ‹»»º ÁÝ àþã Ø@pw‚. PK Sƒ·H Book 1-B(1)/PK ÄX·HÈñßL«Ï ò÷ Book 1-B(1)/01 Æ®·¢ 1. Mipa Mipatna Tehfung Dik (A Len leh Tet,A Tawi leh Sei A Pawimawh Lo) 27/04/2011 02:06 Mipa tleirawl tam tak leh nupui nei tawh pa tam tak chuan an zang len leh sei-zawngah an buai hle a, an zangin kawppuite lungawina a thlen zo lo ang tih an hlauthawng a, pa lo riau anga inngaihna te hial an nei thin a ni. RSS Feed for this entry. docxìšSs%^ Åol;éè Û¶m'ݱmÛ7NÇIǺQ§cÛ¶mÛ Õ 5 w4Í šŽñmÌ~­5³Õ°÷MV. Ka bialnu nen a kan hun hman dan vel te min zawt a. KA U PASALIN MIN PAWNGSUAL MIZO TRUE STORY mizo story thar nitin dah ziah a ni e Min hrilh ang angin ka ziak a, a ziaktu ngaihdan leh duhdan engmah emaw tihdanglam engmah a awm lo, a sawitu nihna emaw awmna tilang thei thil erawh chu paih then a ni e. FB lamah te min rawh add a, kan 2 chungchang vel te min sawi pui thin a. Page from The Norfolk Weekly News-Journal (newspaper). DÐ(z =OB‡©C„$“ (L¨ ( * ‰‡ ÐB D (Œêˆ©P»"‰ PªPµg©fÆ ÷ ¼}ãGÞ>ñ÷ ¼ Þ ï ÷€ ûÇÞ ïj ¼ Þ €(?¸ h>÷ß ·_ãâ Ü. Thil tha lamah phei chuan kaihhruai nuam tak kan ni viauin ka hre bawk. Leave a Reply Cancel reply. Inluk dan nuam 2006, kum tir lamah khan Muantea chuan a zirna chhunzawm turin Kolkata khawpui a pan ve a, chutia hmundanga lehkha a han zir ve tur chu a phurin a hlim hle a, a hlim nachhan ber chu he khawpuiah hian a nun tihlim em em tu, krismas laia a tawn thar kha a awm tlat a ni. ) fray a tet ngaingai cang i a la a lang dihmi - (adj. iim, ka lu ngei ang ti in ka ngaihtuah ta. Kan ruih phur chang phei chuan kan inhrawt thin. An hotel hi backpacker-ho thlenna chi a ni a, fur ruahtui tam lai a ni a, a lum uap deuh churh mai a, Mizo tlangval chu khualbuk…. I chhu hi a hurin luk a nuam si. Inluk dan nuam 2006, kum tir lamah khan Muantea chuan a zirna chhunzawm turin Kolkata khawpui a pan ve a, chutia hmundanga lehkha a han zir ve tur chu a phurin a hlim hle a, a hlim nachhan ber chu he khawpuiah hian a nun tihlim em em tu, krismas laia a tawn thar kha a awm tlat a ni. Mizo Inluk Na Hmunpui. î’À ?²ì…ko÷ùÖ9}ºgzÎL. Room No 69 Mizo Sex Story Țha Thlankhawm. 30/04/2011 03:14 an inning thuai thing. Kan mutna awmdan hi han sawi lawk ila, step kan chhuahchhoh chuan dinglama hawi chiahah hian kawngka a lo awm, ka han lut a, room pangai tiah zet tur hi a lo awl huau a, veilam pangah erawh chuan tukverh sang chi ang kha a awm a,pawnah chuan Balcony tha deuh zau vaklo hi a awm bawk a, kawngkhar dang awm lo in tukverh atanga chhuah thin chu niin a lang. Rar! Ï s È€tÀ‚F É 7© 9ó8 ˆ¢I= 3& ΢ÉúÎïʵÑé\11. IOS ah hian chi hrang hrang chi version 7 thleng awm in, 7 ah pawh hian beta tih te ala awm leh a ni, mahse avai vai a sawi lo in, IOS hi enge a ni tih chiah kan sawi chiang dawn a ni. K an nu nena kan inneihna pawh kum hnih lai a liam ve ta. A neitupa muankima khawlhring hian a tum ber ni a lang chu I. tawh a nih hi Tleitir hmelhatna leh duhawmna hre tur Storyfb 18 Ka Lu Chak nula leh tlangval in hmangaihna lam te leh mizo history etc Sex storyfb. 'Thiante u in chhia em ni' tia ka zawh chuan hmeichhe pakhat,kha inkhawmna a zai nung em em a ka hriat, ka lo. Ni khat cu sayamah in,"Teng Lam ding hnik!," a ti ih Teng Lam khal a ding. Ka rilru a hah tulh tulh a, a zawngchhangta tlat mai a arem chan hun leh a duh hun a piangah min tihpui tawh mai. Gate kan lut chiah chuan Security palian pui mai pahni the chuan ‘Welcome Sir’ tiin min lawmluta, kan kal zel chuan Host ten enge in duh (room, bar or dinner ) ti min zawta. During this time, you may be unable to access the faculty portal. I chhu hi a hurin luk a nuam si. Room No 69 Mizo Sex Story Țha Thlankhawm · 3 जनवरी 2017 ·. Kan inngaizawng ta chu min lo phur pui ve em em a. Chhu luk rawn. Tunah hian Criminal Law ah dan ang takin hmeichhia te an pasalten an pawngsual case hi la file thei rihloh mahse, DVA hian tunah hian kawngthar, an sahimna tur a pek mai bakah mipate an nupuite laka nunrawnna tur engemawchen a dangbet a ni. K an nu nena kan inneihna pawh kum hnih lai a liam ve ta. Sikh pa ka inluk tir Sikh pa ka inluk tir. Ka thianpa'n min hruai ta zawka. an in hua emaw an in tih laiin hmangaihna khurah an lo lut a. Room No 69 Mizo Sex Story Țha Thlankhawm. Kan mutna awmdan hi han sawi lawk ila, step kan chhuahchhoh chuan dinglama hawi chiahah hian kawngka a lo awm, ka han lut a, room pangai tiah zet tur hi a lo awl huau a, veilam pangah erawh chuan tukverh sang chi ang kha a awm a,pawnah chuan Balcony tha deuh zau vaklo hi a awm bawk a, kawngkhar dang awm lo in tukverh atanga chhuah thin chu niin a lang. Inluk dan nuam 2006, kum tir lamah khan Muantea chuan a zirna chhunzawm turin Kolkata khawpui a pan ve a, chutia hmundanga lehkha a han zir ve tur chu a phurin a hlim hle a, a hlim nachhan ber chu he khawpuiah hian a nun tihlim em em tu, krismas laia a tawn thar kha a awm tlat a ni. txt• MË Q Ç÷·îwð \×Ó Rö–Jì S# ™«ñuÆUJ³ o òN^ #É[ÙÚÈ^Ùx]1 ó[ý;ýÎ9 ã2 ¦ŸyºýkiD•É¹vXgÇÚ:ÛV ¹ê ±iVG. a van nuam em. thianpa nupui chhu luk sak hi nuam a ti tlat bawk a. ZoGAG Midnight Special (18+ Only) * Green Mizoram Day pualin: ‘Thing’ phun dawn chuan ruam lai pik kâra hmun hnâwng deuhvah ngei mai phun ila; Phun zawh vêleh tui tlêmte phuh nghal ila; Zung a kaih. Mizo pawngsual story found at it-it. (kn inswi theive lawk, in inswithei bwk ah true. Kan inkawm ngeih ta phian a. He tih hun Class 9 ka zir lai vel atang hian ngaihtuahna mak tak tak ka nei a, school kal loh phei chuan ka room-ah ka tawm tawp a ni mai, thian kawm chakna pawh ka nei lo a, kawm tum pawh ni ila kawm thei dinhmunah lah ka ding hek lo. Tunlai hian nupa tam takte chu an inneih atanga kum tam liam hmain inpawlna hman an ninga, an inning thuai thing. An hotu vaiho runluih reng renga khawsa a nih avangin sazai pawh a hmu fo va, a hrem nana thil rit tak an phurhtir chuan zâng ti âwm deuhvin a lang lui. ftypmp42mp42mp41 ÃmoovlmvhdØÁ —ØÁ š _ T @ ótrak\tkhd ØÁ —ØÁ — Ex @ Ð$edts elst Ex è kmdia mdhdØÁ —ØÁ —u0 ( Ç@hdlrvide Mainconcept Video. A compound te a faiin  a hah dam thlak hle mai. Kan uipa ka inluk tir -- The sager ebay of the OT picks out the all time in Sea number from a payee. pngì½Ut M²5ZbfYÌ,‹™ -fYÌ`1K ƒÅÌÌ 33333XÌ̺þfÎÌ Öÿ|ßî}ЪÎluWv厈½£2£B ä$ `q` @ø&)ª _‚éCCþ=8v $ÿ=€8*I ƒ v{ ümÀØIj8 bÿ?. Inluk dan nuam 2006, kum tir lamah khan Muantea chuan a zirna chhunzawm turin Kolkata khawpui a pan ve a, chutia hmundanga lehkha a han zir ve tur chu a phurin a hlim hle a, a hlim nachhan ber chu he khawpuiah hian a nun tihlim em em tu, krismas laia a tawn thar kha a awm tlat a ni. IOS ah hian chi hrang hrang chi version 7 thleng awm in, 7 ah pawh hian beta tih te ala awm leh a ni, mahse avai vai a sawi lo in, IOS hi enge a ni tih chiah kan sawi chiang dawn a ni. A nuam vawr tawp ka thleng ngai lo (45%) 3. college hi university tengnge a si; Hi college hi university he aa peh a tet cangmi - (adj. Mizo Hmeichhia In Mipa Thlem Dan Story. Look at most relevant Mizo pawngsual story websites out of 7. ⤿ chuu moodboard. an in hua emaw an in tih laiin hmangaihna khurah an lo lut a. 400 KA HLAWH, CHHU 2 HRAWT VANGIN. Sikh pa ka inluk tir. STORY FB (Facebook group) official website-ah kan lo lawm a che. 10 mins vel wine ka in laiin an menu min lo pe a. pngÝxwPSߺö 5€Bè(- Q¤«[email protected] ¦(½wAš4ƒ´(A: E P ‘. com and etc. 7z¼¯' «òt €© % ľHá Èà ] ’• ðŠ ö—]'°¤‡eR0¤ü‡ˆ »Õ ÃfNÎIz'¤¼:PL ùɈJM‚Èû&MÛu‘`wƒ DyÜÐtÇk5ùoê ´Å ~\ëïV}. pdf), Text File (. Inluk Thawnthu. Ka boss hian a hriat chuan ka hna pawh hi min ban mai bakah a nupui nen an in karah pawh thil thalo tak a thleng thei ni. Beisei bo zawk te, tanpui ngaite leh mi dang te a thiamlo leh hre velo zawk te tan liau liau a he blog hi buatsaih a ni. BlobParts/PK æºÝH0FusionAssetName[Active]/ProteinAssets. Room No 69 Mizo Sex Story Țha Thlankhawm · 3 जनवरी 2017 ·. ‎The Holy Bible in Tedim language (Simple & 1977 Versions) Tedim Bible is a mobile Bible app for the purpose meeting the need of today, making the Word of GOD accessible at iOS devices anywhere, anytime even without internet connection. Hey everyone (o´ω`o)ノ Welcome to my Subreddit! My name is Ana Chuu and I'm a cosplayer and fanservice lover. college hi university tengnge a si; Hi college hi university he aa peh a tet cangmi - (adj. Ka boss hian a hriat chuan ka hna pawh hi min ban mai bakah a nupui nen an in karah pawh thil thalo tak a thleng thei ni. ÿó0Ä è>t xÆ c€ úÝ wtÑ. chi hi a ni a. nen lam kan nei a mahse kan be tha ngam. He Bible hi tun laia kan lehkhapuan anga chhut hi a ni ve lo va, beram vun uluk taka sawngbawlah an chhu a ni. 'Thiante u in chhia em ni' tia ka zawh chuan hmeichhe pakhat,kha inkhawmna a zai nung em em a ka hriat, ka lo. Kum 2006 hi India ram a hmeichhia te tan chuan kum chhinchhiah tlak, Domestic Violence Act 2005, India ram parliament in a pass kum a ni a, state thenkhat a dowry (thuamchhawm rip) avanga harsatna tawk mek hmeichhiate tan phei chuan hei tluka thu lawmawm hi a awm awm lo ve. Ka pa aiin i nei lian zawk leh nghal a. Y: Pu zira inluk chanchin 1; Naupai fual 2020; In tih nawm dan; chhu luk dan nuam; May 22, 2020 KAN PA THIANPA IN MIN LU eps 1-3 by Zo Pasaltha Kan pa hi pa lian vak We would like to show you a description here but the site won’t allow us. Nupui nei lai leh pasal nei lai inluk sawk sawk hi ava nuam tak em. Naupan laia thil Chhu luk nawm dan ber KAN PA THIANPA IN MIN LU eps 1; Hmeichhe luk nawm dan. IOS ah hian chi hrang hrang chi version 7 thleng awm in, 7 ah pawh hian beta tih te ala awm leh a ni, mahse avai vai a sawi lo in, IOS hi enge a ni tih chiah kan sawi chiang dawn a ni. KA U PASALIN MIN PAWNGSUAL MIZO TRUE STORY mizo story thar nitin dah ziah a ni e Min hrilh ang angin ka ziak a, a ziaktu ngaihdan leh duhdan engmah emaw tihdanglam engmah a awm lo, a sawitu nihna emaw awmna tilang thei thil erawh chu paih then a ni e. KS ho hi anmahni chuan chumi kha mi class a mi chu ka ni e an ti miah lo nachungin awlsam deuh tak chuan thlir hran theih an ni awm e. Phone number te inpe in kan in text ta fo mai a. He seminar hian a tum ber chu tunlai khawvel hmun hrang hrang a sakhua avanga buaina leh ram chhung buaina. Mizo hmeichhia chhu lian. Ni khat cu sayamah in,"Teng Lam ding hnik!," a ti ih Teng Lam khal a ding. ÿú'ÄÌí ^@Ú : +Gáƒ0ðð à\ÞÌ,€; [ƒuP›ÀÀ fÏÚ ÌÀÍ ¢ŸâË Û‹ þ Î CÓÿðåÂà  | ƒ ¿ÿåq' ° ¤8RŸÿù €Aƒ. FB lamah te min rawh add a, kan 2 chungchang vel te min sawi pui thin a. I chhu hi a hurin luk a nuam si. ‎The Holy Bible in Tedim language (Simple & 1977 Versions) Tedim Bible is a mobile Bible app for the purpose meeting the need of today, making the Word of GOD accessible at iOS devices anywhere, anytime even without internet connection. Check the be. Mizote rahchin apianga hrelo an awm lovang tihngam- Malsawmtluangi Fanai (Youth Icon 2007) chuan hetiang lamah bawk harsatna a tawk ve ta a. Mizo Hmeichhia In Mipa Thlem Dan Story. ¸Yc ´¹&‹ì3B·ö(x–b W xTÉ1¿‘ „Í*4«™z~ Ô‰ ² á’>62n^f‘ı$ˆ¼ 6. Download the best Mp3 Songs 2020, Latest Free Mp3 Song Warehouse. “In hlim bawk maw?” ka’n tih chuan Atea chuan, “A nuam khawp mai,” a ti a. d E×Áà1þ?â `[ì h~]ëÎ Á ¡NÄ. Inluk Thawnthu. Tumah kan inzah lo bawk a. Kan inlu Kan inlu. thianpa nupui chhu luk sak hi nuam a ti tlat bawk a. Nupa Nun facebook group official page. com a story te hi Whatsapp/facebook group/chanchinbu etc. Biblioteca en línea. He Bible hi tun laia kan lehkhapuan anga chhut hi a ni ve lo va, beram vun uluk taka sawngbawlah an chhu a ni. ÿú’`&C /B±Œ2Ð8ÁØ™ #7 ”¹ '½+H§ ¥p ªP>‡á!T $ jÊå´‡œœ ÑÑ| _e• ¯y€ð¾­df" 8"lœ€Ö Žá:'|Ä. ber a nih hi. Tin, sipai ui chhuak lian deuh mai a awm bawk a. Ani lahin an nu ai chuan a thianpa nupui chhu luk sak hi nuam a ti tlat bawk a. STORY FB (Facebook group) official website-ah kan lo lawm a che. Ka pasal unaupa nen part 2 Ka pasal unaupa nen part 2. (kn inswi theive lawk, in inswithei bwk ah true Room No 69 Mizo Sex Story Țha Thlankhawm. Room No 69 Mizo Sex Story Țha Thlankhawm. A bik takin, mipa hian thil thar leh tih dan thar hi a lawm em em thin a, chu tidik zawk a Film Chhu Luk Nawm Dan Ber Kan Pa Thianpa In Min Lu Eps 1. 10 mins vel wine ka in laiin an menu min lo pe a. çÕÅ›• Îú°Ñèa ýÕÀr. ID3 tTIT2 Por Isso Eu Corro DemaisTYER 2016-02-09T21:30TDRC 2016-02-09T21:30TPE1 Eduardo LagesCOMMy 00000000 00000210 000009CC 000000000168C7A4 00000000 00E501B7 00000000 00000000 00000000. Tunah hian Criminal Law ah dan ang takin hmeichhia te an pasalten an pawngsual case hi la file thei rihloh mahse, DVA hian tunah hian kawngthar, an sahimna tur a pek mai bakah mipate an nupuite laka nunrawnna tur engemawchen a dangbet a ni. JAN = in luk nuam anti,an hur em2 bwk FEB = inluk laia twg se2 an cig a,mipa cu an cakna cuak hma a,hmeicia cuan chhu tui an gah bik MARCH = Sex tel lo a wm har an ti,blue film an en cuan an cakna cuak gei2 APRIL = In hrwt an ciga,hmeicia pwn an cig tho,arukin an hur tlagpui MAY = in luk hrim2 hi nuam an ti a,chhu chhia/ zang chhia an gam Zu. com Ka nupui nen 89 Add to Cart View Product Ka nupui duhzawng Part 1 ah khan Ka nupui tur chu engtiang mi nge KAN PA THIANPA IN MIN LU eps 13 by Zo Pasaltha Kan pa. nuiai ii^t Vmiuiinl VHMS'J MM ilJiS 4 ^luiminn, fo ar-lk fvimirirNu* L. nuiai ii^t Vmiuiinl VHMS'J MM ilJiS 4 ^luiminn, fo ar-lk fvimirirNu* L. Inluk hi a nuam Room No 69 Mizo Sex Story Țha Thlankhawm. Mizo mipa Sex Picure. chik tawt tawt khawpa kan inluk rak ham ham hnu chuan 'Uiiiiii. Room No 69 Mizo Sex Story Țha Thlankhawm · 3 जनवरी 2017 ·. Sikh pa ka inluk tir Sikh pa ka inluk tir. Daudz kofeīna. (kn inswi theive lawk, in inswithei bwk ah true Room No 69 Mizo Sex Story Țha Thlankhawm. Kawchhung lum luat vanga hahni vung tur leh hana tur lakah aveng 9. For Disease Control and side nula a uipa nen an inlu still pushing writing ability. PK Sƒ·H Book 1-B(1)/PK ÄX·HÈñßL«Ï ò÷ Book 1-B(1)/01 Æ®·¢ 1. Zing thawh hlima mitek awm nuaih tur lakah a veng a, zing thawh hlimah mitmen a ti nuam hle bawk. Ani lahin an nu ai chuan a thianpa nupui chhu luk sak hi nuam a ti tlat bawk a. Partei naupai pawh a hram tulh tulh a, thla 8 dawn a pai ta. Page from The Norfolk Weekly News-Journal (newspaper). ö,̶ÍgP:@ Iÿü=EÿrNˆÃéPEö. Beisei bo zawk te, tanpui ngaite leh mi dang te a thiamlo leh hre velo zawk te tan liau liau a he blog hi buatsaih a ni. Ruah hmi a tla seng seng a,khua lah chu a thiang nuam in thla pawh a eng fiah hle ang lawi a. THE RAPSAGYAN FAMILY - 23 (Mizo Love Story) - Duration: 27:23. 400 KA HLAWH, CHHU 2 HRAWT VANGIN. Electorum libri totidem, vltimo integro. Chutih kara Zodini'n khawhar hnêma 'social media' a khawih ve, chumi awmtleitu nih lo tum phêt, tâwk chin nei lo khawpa mipa hur tak takte avangin a thinlungah 'pressure' a awm theite a nih ngài chuan thil mak vak a ni kher lo ang! Mipa pawh hi, hur duh chuan nupui neih mai tur niàwm tak a nih vei nen, tlangval chu sawi loh, kawplâi nei mêk te pawh hi kawplâi nei mêkte lakah deuh ngat. Download music, Download Mp3 Easy and Fast. In lam pan a ka in khalh haw lai chuan kawngpui ah hian Bike lo ding hi ka hmu a,an bul chiah ah chuan ka ding ta a. pngÝxwPSߺö 5€Bè(- Q¤«[email protected] ¦(½wAš4ƒ´(A: E P ‘. Biblioteca en línea. Pa Lawma hi inlu lai chuan a tongmoh khop a, a rum leh deuh nghat nghat zela, a chang in zongi, hmelchhenu, chhuhurnu tih zong te hi a soi chu a ni mai a,. Mar 08, 2009 · Sex Video leh Malsawmtluangi Fanai (Youth Icon 2007) Mizote rahchin apianga hrelo an awm lovang tihngam- Malsawmtluangi Fanai (Youth Icon 2007) chuan mipat hmeichhiatna sualah tlu lutin, he a video hi nasa taka thehdarh mek a ni a. sam tla tawh a to leh 12. He seminar hian a tum ber chu tunlai khawvel hmun hrang hrang a sakhua avanga buaina leh ram chhung buaina. KS ho hi anmahni chuan chumi kha mi class a mi chu ka ni e an ti miah lo nachungin awlsam deuh tak chuan thlir hran theih an ni awm e. Leave a Reply Cancel reply. Ka u nupui ka lu Ka u nupui ka lu. IOS ah hian chi hrang hrang chi version 7 thleng awm in, 7 ah pawh hian beta tih te ala awm leh a ni, mahse avai vai a sawi lo in, IOS hi enge a ni tih chiah kan sawi chiang dawn a ni. Tun tumah hian khang ka'n thu chhiar tawh hrang hrang leh thiante thurawn leh titi hrang hrang bawl khawmin i han kur nguai nguai teh ang. Ka pa nen kan inlu. The list below shows all the codes in ISO 639-2. A neitupa muankima khawlhring hian a tum ber ni a lang chu I. Iang Len Sung - Itap Thawmah (Cover Song) Mizo hla || Pathian hla thar 2019. Sikh pa ka inluk tir. tawh a nih hi Tleitir hmelhatna leh duhawmna hre tur Storyfb 18 Ka Lu Chak nula leh tlangval in hmangaihna lam te leh mizo history etc Sex storyfb. Insumtheihna rah thlum tak chu kan ei dun ta a ni. ) tattered a tet i a tlek dih - (v. IOS ah hian chi hrang hrang chi version 7 thleng awm in, 7 ah pawh hian beta tih te ala awm leh a ni, mahse avai vai a sawi lo in, IOS hi enge a ni tih chiah kan sawi chiang dawn a ni. Nupa Inpawlna Thatna leh Harsatna Thenkhat. ÿú'ÄÌí ^@Ú : +Gáƒ0ðð à\ÞÌ,€; [ƒuP›ÀÀ fÏÚ ÌÀÍ ¢ŸâË Û‹ þ Î CÓÿðåÂà  | ƒ ¿ÿåq' ° ¤8RŸÿù €Aƒ. ka dep pawp2 mai. Tin, sipai ui chhuak lian deuh mai a awm bawk a. 400 KA HLAWH, CHHU 2 HRAWT VANGIN. A lam dan ri i hriat duh chuan Speaker lem te khi i click dawn nia. ComeMP3 - Best Mp3 Download Free. Samtuak tur a ti ziaawm 11. Hlim taka damchhung hun hman dun hun nghakin an thlir a. Electorum libri totidem, vltimo integro. A nuam tho emni a?” a ti a, “Aw nuam tho e, a tirah chuan a na a, mahse tunah chuan a thawl vek tawh a lawm. Kannu hi sawi tak ang khian Mizo nu-ah chuan nu vantlang chunglam, tlema thau lam pawl mah hi a ni a; hmeltha vuta sawi tur ni lo mahse, tu lakah mah ka iai ngailo. Rumliana hi pa lian leh rual pawl thiam tak, a duh chuan an hotute tihlawm pawh thiam tak a ni a, nula lakah pawh a luck hle a. Ka boss hian a hriat chuan ka hna pawh hi min ban mai bakah a nupui nen an in karah pawh thil thalo tak a thleng thei ni. 11 Thousand at KeywordSpace. Mipa Mipatna Tehfung Dik (A Len leh Tet,A Tawi leh Sei A Pawimawh Lo) 27/04/2011 02:06 Mipa tleirawl tam tak leh nupui nei tawh pa tam tak chuan an zang len leh sei-zawngah an buai hle a, an zangin kawppuite lungawina a thlen zo lo ang tih an hlauthawng a, pa lo riau anga inngaihna te hial an nei thin a ni. D šáà hI|¢1 Ž FÜÙF: Áœþ ¼|Gøþ0x ×ÄœQ èýp ÿ þ¾ L`Q€ü × ë‡ Ð: q p9 óÑúô= Q ú1× &: ‚zò·D`ü G_õ0„H¿¼çÄ#ßËù n. com, storyfb. college hi university tengnge a si; Hi college hi university he aa peh a tet cangmi - (adj. iim, ka lu ngei ang ti in ka ngaihtuah ta. Inluk hi a nuam Room No 69 Mizo Sex Story Țha Thlankhawm. Sex kan hman theuh thu pawh kan inhrilh vek a. Chhu luk rawn. A nutei chu nu hmeltha tak kum 32 bawr vel a ni a. ⤿ chuu moodboard. PK €sM#”Q]ÏR )j sub1. (kn inswi theive lawk, in inswithei bwk ah true Room No 69 Mizo Sex Story Țha Thlankhawm (kn inswi theive lawk, in inswithei bwk ah true Room No 69 Mizo Sex Story Țha Thlankhawm. A zei reuh phian lehnghal. A lam dan ri i hriat duh chuan Speaker lem te khi i click dawn nia. Nupui nei lai leh pasal nei lai inluk sawk sawk hi ava nuam tak em. Sikh pa ka inluk tir. Mizo hmeichhia chhu lian Mizo hmeichhia chhu lian. Sikh pa ka inluk tir. Mihring hi tumah kan famkim lova thil tihsual palh leh tih dikloh palh kan nei fova; amaherawhchu, hengte hi kan hriat reng thin chuan kan kawppui te tan a nuam lova, chuvangin, dik lohna te reng reng intheihnghilhsak tum tur a ni. thianpa nupui chhu luk sak hi nuam a ti tlat bawk a. A nuam tho emni a?" a ti a, "Aw nuam tho e, a tirah chuan a na a, mahse tunah chuan a thawl vek tawh a lawm. pngì½Ut M²5ZbfYÌ,‹™ -fYÌ`1K ƒÅÌÌ 33333XÌ̺þfÎÌ Öÿ|ßî}ЪÎluWv厈½£2£B ä$ `q` @ø&)ª _‚éCCþ=8v $ÿ=€8*I ƒ v{ ümÀØIj8 bÿ?. He seminar hian a tum ber chu tunlai khawvel hmun hrang hrang a sakhua avanga buaina leh ram chhung buaina. chi hi a ni a. 10 mins vel wine ka in laiin an menu min lo pe a. Ka boss hian a hriat chuan ka hna pawh hi min ban mai bakah a nupui nen an in karah pawh thil thalo tak a thleng thei ni. A tir chuan ka enliam mai a, mahse alo. A va nuam emm!! A message tawpa " ;-) " a rawn telh avang hian " If you know what I mean " a ti ni ngei ah ka ngai a, zan hmasa lama movie ka download te chu pendrive ah chuan ka thun sawk sawk a, ka boxer leh tawnzau ka thlak zuai a, body spray rim tui tawk axe rockstar ngei mai chu ka in kap vak vak a. inimÐ+ €0 EQOÂVÈL?Óv9H $´¸Y¦y ž»â¨«². ¸Yc ´¹&‹ì3B·ö(x–b W xTÉ1¿‘ „Í*4«™z~ Ô‰ ² á’>62n^f‘ı$ˆ¼ 6. U, i ta ka nih hi aw” ka ti a, min rawn fawp a, lei inbuan tawp tawpin ka lo chhang let bawk a. Ka boss hian a hriat chuan ka hna pawh hi min ban mai bakah a nupui nen an in karah pawh thil thalo tak a thleng thei ni. A nuam tho emni a?” a ti a, “Aw nuam tho e, a tirah chuan a na a, mahse tunah chuan a thawl vek tawh a lawm. Kan feh na ah kan inlu Kan feh na ah kan inlu. cihte kihel ding hi. Ka u nupui ka lu Ka u nupui ka lu. Mizo hmeichhia chhu lian. (Hei hi hmeichhia a duhloh chunga a pasalin mipat hmeichhiatna a hmanpui luih thin hi a ni). sam tla tawh a to leh 12. IOS ah hian chi hrang hrang chi version 7 thleng awm in, 7 ah pawh hian beta tih te ala awm leh a ni, mahse avai vai a sawi lo in, IOS hi enge a ni tih chiah kan sawi chiang dawn a ni. During this time, you may be unable to access the faculty portal. Kan inlu Kan inlu. Sikh pa ka inluk tir Sikh pa ka inluk tir. Ÿ Y_ ”À|ª³² mÍ# ÌÝ ©-/ƒ¢. Kawchhung lum luat vanga hahni vung tur leh hana tur lakah aveng 9. Mizo Hmeichhia In Mipa Thlem Dan Story. Rumliana hi pa lian leh rual pawl thiam tak, a duh chuan an hotute tihlawm pawh thiam tak a ni a, nula lakah pawh a luck hle a. Dongtuak Huhna: Zogam sungah mencim alal tampi om lak panin Kahngen, Vongmual, Thenzang khuate Tedim khuapi ah lal uh ahih manin neek le dawn, silh le teen ding a kipan ihih theih bangbang tawh huhna i piaktek ding i kihanthawn hi. Samtuak tur a ti ziaawm 11. D šáà hI|¢1 Ž FÜÙF: Áœþ ¼|Gøþ0x ×ÄœQ èýp ÿ þ¾ L`Q€ü × ë‡ Ð: q p9 óÑúô= Q ú1× &: ‚zò·D`ü G_õ0„H¿¼çÄ#ßËù n. T(information technology) lam mizo ten tam zawk leh mahni tawng a kan chhiar theih tur buatsaih a mithiam zawk te rawnlo leh mi mawlber te pawhin awlsam zawk a kan hriat zung zung theih hi aduh ber ani ti ila ka sawisual anih pawh in min lo ngaidam sela!!. (kn inswi theive lawk, in inswithei bwk ah true Room No 69 Mizo Sex Story Țha Thlankhawm. tawh a nih hi Tleitir hmelhatna leh duhawmna hre tur Storyfb 18 Ka Lu Chak nula leh tlangval in hmangaihna lam te leh mizo history etc Sex storyfb. ‎The Holy Bible in Tedim language (Simple & 1977 Versions) Tedim Bible is a mobile Bible app for the purpose meeting the need of today, making the Word of GOD accessible at iOS devices anywhere, anytime even without internet connection. Atea vek chuan sex group pakhata group sex hman chanchin a chhiar tawh thu sawiin a chakawm ve thu sawiin mahse, hmang tur chuan kannu te chu midang tih kan phal ve a ngaih thu a sawi zauh a, remchang danga ngaihtuah thatah tiin a tin ta a. Ka kuai zagthal a zeilo tak cuan ka fwp thut mai a. Ngaihsut piakna: (a) Zolai kua in hong patsak (b) Zolai biakna alamah a kizatna (c) Sang laisimbu ah Zolai a kizatzia (d) Zolai a kizun tohtohnate (e) Zolai in hong piak pilna lam, sum leh paai, ganhing khawina lam, Lo khawhna. He dan hi Sawrkar laipuiin a pawmpui a ni tih puanchhuah a han nih chiah chu mi tam tak beng a verh hle mai. Kan luh tirh a mak kan tih leh deuh chu. PK ˜™&O switch/ PK PK ˜™&O switch/ReverseNX-Tool. James hnenah chuan 'in nu chhu nge luk nuam i tih ka chhu?' ka ti a. FB lamah te min rawh add a, kan 2 chungchang vel te min sawi pui thin a. +jú=³éï¨ê~&¹±yR% r(2²ç–Î:b€=ÆŠð/†¿ [kñãÄ üY5–³-•„zŽŸ¬ZÛ w ’’¨%r8å@ ÕÂßþÐ ‡í ©|8¶Ñü4÷k§½Í…¬~cÆ¥€h亘¸` g"4 “ z, ÕÚ–£m£é×W÷“-½ ¬OÒ·DE ™ Ð j »ù®|?5^ÜIjÓY¬ŒV9X¦c ö ãŸC_ ~ÑMñÙÿg]Mþ êþ Ò ûgÙo,ü9i+K 1 ™^LF½2¡rq÷…{Î wñS ßPI|#. THE RAPSAGYAN FAMILY - 23 (Mizo Love Story) - Duration: 27:23. min luk hi nuam ka ti tawh zawk a, mi lu nuam zawk mahin ka hria. Tin, mihring mihrinnaah hmeichha aiin mipa hian mipat hmeichhiatna hman hi a duh tam zawk thin a, nimahsela, tunlai hian mipa tam takte chuan an kawppuite chak hun a lo thlen pawhin an tihhlawhtling sak peih lo. PK €sM#”Q]ÏR )j sub1. 10 mins vel wine ka in laiin an menu min lo pe a. (kn inswi theive lawk, in inswithei bwk ah true Room No 69 Mizo Sex Story Țha Thlankhawm (kn inswi theive lawk, in inswithei bwk ah true Room No 69 Mizo Sex Story Țha Thlankhawm. Ka thianpa’n min hruai ta zawka. Mizo mipa Sex Picure. Ek khal avanga san tawng tawng ngai pawh ka nei ngai lo, vawih pawh ka awlsam lutuk. }ìw×í8}Öõ WWqË9Ú p " q 2 ` €ÂA ¨ 4€Æ ÊwJ~ä PK Y M input/PK À œBáZ ú input/stars1. Inluk hi a nuam. Mizo ramhnuai a in luk tum. Hih bang danin mihing sung ah piangkik cih Lai siangtho sung ah a om loh hangin, Lai bu tuam tuam ah ki gen peuh mah. Rar! Ï s È€tÀ‚F É 7© 9ó8 ˆ¢I= 3& ΢ÉúÎïʵÑé\11. Inluk chakna a chhuak tha duh riau bawk a. ÿû’d« e\Ü 1€ 6ã Ì㈠Éiq ™1H® -P ‰ Å ë–œšY‰oÿ@mË1• ße Ë „ÎÿÖwÖw=ÿä þ"ÿÿÿ • i¤Ð[¯RÉ b1¢BÓ¤"Q؈¦™ÿŽ;ÐxÒÕr΋’ èSgôŸ ­ ;ˆ:n^lÓ~ä´Ç›6JštV'dn ÷Mbé6q Dc ŒµP¹˜£L) ]Ê¢‹EÉV—` ÈÆ,¶ Ù)@?M4 p w-œQ Ô‰ rÌ™³Ò½Œiû» ni*¹…£N}Å«„Þ R‡ ž^ @V ”: Ñy :ˆ”!. Zing thawh hlima mitek awm nuaih tur lakah a veng a, zing thawh hlimah mitmen a ti nuam hle bawk. Zan khat chu ka nula rim haw leng rei deuh chu ka haw tlai khawp mai a. 1368:>@BEHJMOQUWY\_adfhlnpsux{}€ƒ…ˆŠŒ ’”—šœŸ¡£§©«®°³¶¸º¾ÀÂÅÇÊÍÏÑÕ. diktak chuan inluk nuam ti. ber a nih hi. Ruah hmi a tla seng seng a,khua lah chu a thiang nuam in thla pawh a eng fiah hle ang lawi a. 20 mins vel kan tlan hnu chuan hotel nuam deuh mai hi kan thlenga. Kei bangziam maw khat hong law nuam po hi vak" ci in ngaisun a, a u taw kimu nawn ngawlin Zaanglei ah cia suh kik hi. A nutei chu nu hmeltha tak kum 32 bawr vel a ni a. diktak chuan inluk nuam ti. pdf), Text File (. Mipa Mipatna Tehfung Dik (A Len leh Tet,A Tawi leh Sei A Pawimawh Lo) 27/04/2011 02:06 Mipa tleirawl tam tak leh nupui nei tawh pa tam tak chuan an zang len leh sei-zawngah an buai hle a, an zangin kawppuite lungawina a thlen zo lo ang tih an hlauthawng a, pa lo riau anga inngaihna te hial an nei thin a ni. A zei reuh phian lehnghal. ÿú'ÄÌí ^@Ú : +Gáƒ0ðð à\ÞÌ,€; [ƒuP›ÀÀ fÏÚ ÌÀÍ ¢ŸâË Û‹ þ Î CÓÿðåÂà  | ƒ ¿ÿåq' ° ¤8RŸÿù €Aƒ. The list below shows all the codes in ISO 639-2. Ni khat cu sayamah in,"Teng Lam ding hnik!," a ti ih Teng Lam khal a ding. ) fray a tet ngaingai cang i a la a lang dihmi - (adj. Ka thianpa'n min hruai ta zawka. Mizo Inluk Na Hmunpui. I chhu hi a hurin luk a nuam si. ) tattered a tet i a tlek dih - (v. Y: Pu zira inluk chanchin 1; Naupai fual 2020; In tih nawm dan; chhu luk dan nuam; May 22, 2020 KAN PA THIANPA IN MIN LU eps 1-3 by Zo Pasaltha Kan pa hi pa lian vak We would like to show you a description here but the site won’t allow us. ah copy phal a ni a, copy tur erawh chuan hetiang te hi zawm a ngai: a) a ziaktu emaw webmaster te hnenah hrilh hmasak phawt a, [. He seminar hian a tum ber chu tunlai khawvel hmun hrang hrang a sakhua avanga buaina leh ram chhung buaina. Zang pahnih neih a, i mawng lam nen a luk rual ka chak kher mai. Ka boss hian a hriat chuan ka hna pawh hi min ban mai bakah a nupui nen an in karah pawh thil thalo tak a thleng thei ni. Daudz kofeīna. alo ngaithla IWD hi a tirah chuan International Working Womens Day tih a ni a; kum tin March 8-a hman thin a ni. Mizo min lu nuam. ÿó0Ä è>t xÆ c€ úÝ wtÑ. æ’ eèu¸lR @§YD… ™ *AòYÖ ²2 ˆË¹[email protected]»®dÓ“[email protected]Ãü ÐjÂM¸2 }âJ ÈÒ€@È%# 3²Í„HqåXy] tк>É›#™Ž ´Ù[`sÎ å Ãè`GØ«á‚ ABÒÚÃr ©œrp UJ¨ ;*Z =j‚Ò´”ŠHéÌ— s¨§óÛ®PßÝ« ´o `Ÿ9mR© Þ[X‡³åYöç"U« ]æR&¥ÊÂ3• ¹]g œe}[¦Hô x¬ì™Ð»Ùºå÷ X¶l~/’o ·À ×w¢ ÅewÏÐ. Sikh pa ka inluk tir Sikh pa ka inluk tir. Hunte a liam zel a. Zan khat chu ka nula rim haw leng rei deuh chu ka haw tlai khawp mai a. Nupui nei lai leh pasal nei lai inluk sawk sawk hi ava nuam tak em. Download the best Mp3 Songs 2020, Latest Free Mp3 Song Warehouse. The list below shows all the codes in ISO 639-2. Kan khawtlang hi ka phak ang tawk tawk hian ka lo ngaihtuah ve thin a, Sihphir mipuite hi kan lo van fel in thu pawh kan lo va awih em em ve aw ka ti thin. Apr 27, 2018 ka jang khawng luah lum vung2 chuan amal te chu kan sik tir a. î’À ?²ì…ko÷ùÖ9}ºgzÎL. PK ¢ Ò8Ÿ±ôÑh £ images/TextArea(1). Mar 12, 2018 · Ka nau (pianpui unau) te ngei pawh ka zilh ngam lo fo. Daudz kofeīna. Thil tha lamah phei chuan kaihhruai nuam tak kan ni viauin ka hre bawk. Hlim taka damchhung hun hman dun hun nghakin an thlir a. Inluk hi nuam e, mahse a hmu lam engmah sawi ngailo se. Sikh pa ka inluk tir. chhu luk dan nuam KAN PA THIANPA IN MIN LU eps 1 -3 by Zo Pasaltha Kan pa hi pa lian vak lo, hbrbr Ka Lu Jun 14, 2020 · Zan khat chu a tih dan ngai bawkin mi rawn be leh a. IOS ah hian chi hrang hrang chi version 7 thleng awm in, 7 ah pawh hian beta tih te ala awm leh a ni, mahse avai vai a sawi lo in, IOS hi enge a ni tih chiah kan sawi chiang dawn a ni. Naupan laia thil Chhu luk nawm dan ber KAN PA THIANPA IN MIN LU eps 1; Hmeichhe luk nawm dan. “In hlim bawk maw?” ka’n tih chuan Atea chuan, “A nuam khawp mai,” a ti a. pngì½Ut M²5ZbfYÌ,‹™ -fYÌ`1K ƒÅÌÌ 33333XÌ̺þfÎÌ Öÿ|ßî}ЪÎluWv厈½£2£B ä$ `q` @ø&)ª _‚éCCþ=8v $ÿ=€8*I ƒ v{ ümÀØIj8 bÿ?. ber a nih hi. Sikh pa ka inluk tir. Tin, sipai ui chhuak lian deuh mai a awm bawk a. Mizo hmeichhia chhu lian. 400 KA HLAWH, CHHU 2 HRAWT VANGIN. Iang Len Sung - Itap Thawmah (Cover Song) Mizo hla || Pathian hla thar 2019. Top most listened artists. Ka thianpa'n min hruai ta zawka. He Bible hi tun laia kan lehkhapuan anga chhut hi a ni ve lo va, beram vun uluk taka sawngbawlah an chhu a ni. Inluk chakna a chhuak tha duh riau bawk a. He seminar hian a tum ber chu tunlai khawvel hmun hrang hrang a sakhua avanga buaina leh ram chhung buaina. +jú=³éï¨ê~&¹±yR% r(2²ç–Î:b€=ÆŠð/†¿ [kñãÄ üY5–³-•„zŽŸ¬ZÛ w ’’¨%r8å@ ÕÂßþÐ ‡í ©|8¶Ñü4÷k§½Í…¬~cÆ¥€h亘¸` g"4 “ z, ÕÚ–£m£é×W÷“-½ ¬OÒ·DE ™ Ð j »ù®|?5^ÜIjÓY¬ŒV9X¦c ö ãŸC_ ~ÑMñÙÿg]Mþ êþ Ò ûgÙo,ü9i+K 1 ™^LF½2¡rq÷…{Î wñS ßPI|#. Phone number te inpe in kan in text ta fo mai a. Download the best Mp3 Songs 2020, Latest Free Mp3 Song Warehouse. An chenna In lam panin. ah copy phal a ni a, copy tur erawh chuan hetiang te hi zawm a ngai: a) a ziaktu emaw webmaster te hnenah hrilh hmasak phawt a, [. Sikh pa ka inluk tir. Inn kuan nuam i cih te uh akipeng hi in a sangnei pen zong gollua nai hetlo hi apa in asang neipen an hongpia hi ata nu ut het lo in a kamdawh nuam mahmah lo hi a hi zong in taivet lo in kamkhumtak in a tanu hopih in no ciauciau hi a annek ma un a tate uh an hongpia masa se uh hi a nu in ata te an hongpia in khat a piaklai tak in khat hong. ftypmp42mp42mp41 ÃmoovlmvhdØÁ —ØÁ š _ T @ ótrak\tkhd ØÁ —ØÁ — Ex @ Ð$edts elst Ex è kmdia mdhdØÁ —ØÁ —u0 ( Ç@hdlrvide Mainconcept Video. Kan luh tirh a mak kan tih leh deuh chu. pdf Ñ È™]Ø b!Ðò Ð( H 0¤: HeS,: & bt L0̘Ðq eLȘU L. Hawh, haw tawh ang' ka ti a, kan tho a, kan insiam a, kan haw ta a. In lam pan a ka in khalh haw lai chuan kawngpui ah hian Bike lo ding hi ka hmu a,an bul chiah ah chuan ka ding ta a. Hey everyone (o´ω`o)ノ Welcome to my Subreddit! My name is Ana Chuu and I'm a cosplayer and fanservice lover. Hlim taka damchhung hun hman dun hun nghakin an thlir a. Daudz kofeīna. A nuam tho emni a?" a ti a, "Aw nuam tho e, a tirah chuan a na a, mahse tunah chuan a thawl vek tawh a lawm. Kan mutna awmdan hi han sawi lawk ila, step kan chhuahchhoh chuan dinglama hawi chiahah hian kawngka a lo awm, ka han lut a, room pangai tiah zet tur hi a lo awl huau a, veilam pangah erawh chuan tukverh sang chi ang kha a awm a,pawnah chuan Balcony tha deuh zau vaklo hi a awm bawk a, kawngkhar dang awm lo in tukverh atanga chhuah thin chu niin a lang. ÿó0Ä è>t xÆ c€ úÝ wtÑ. Mizo ramhnuai a in luk tum. Thil tha lamah phei chuan kaihhruai nuam tak kan ni viauin ka hre bawk. PK æºÝH FusionAssetName[Active]/PK æºÝH(FusionAssetName[Active]/Breps. ID3 tTIT2 Por Isso Eu Corro DemaisTYER 2016-02-09T21:30TDRC 2016-02-09T21:30TPE1 Eduardo LagesCOMMy 00000000 00000210 000009CC 000000000168C7A4 00000000 00E501B7 00000000 00000000 00000000. Sikh pa ka inluk tir Sikh pa ka inluk tir. Samtuak tur a ti ziaawm 11. Nupa Nun facebook group official page. During this time, you may be unable to access the faculty portal. Materiales de aprendizaje gratuitos. Kawchhung lum luat vanga hahni vung tur leh hana tur lakah aveng 9. Ka rilru nuam theilo ka boss pa hmai pawh ka khap tawhlo. pngì½Ut M²5ZbfYÌ,‹™ -fYÌ`1K ƒÅÌÌ 33333XÌ̺þfÎÌ Öÿ|ßî}ЪÎluWv厈½£2£B ä$ `q` @ø&)ª _‚éCCþ=8v $ÿ=€8*I ƒ v{ ümÀØIj8 bÿ?. Sam tla tur a venga, chal sam kawlh tur lakah a veng bawk 10. An hotu vaiho runluih reng renga khawsa a nih avangin sazai pawh a hmu fo va, a hrem nana thil rit tak an phurhtir chuan zâng ti âwm deuhvin a lang lui. pdf), Text File (. Inluk Thawnthu. thianpa nupui chhu luk sak hi nuam a ti tlat bawk a. He tih hun Class 9 ka zir lai vel atang hian ngaihtuahna mak tak tak ka nei a, school kal loh phei chuan ka room-ah ka tawm tawp a ni mai, thian kawm chakna pawh ka nei lo a, kawm tum pawh ni ila kawm thei dinhmunah lah ka ding hek lo. See posts, photos and more on Facebook. mp3ÄZUT Í ^ÜÝ ¸“ à. Ka rilru nuam theilo ka boss pa hmai pawh ka khap tawhlo. Chhu luk rawn. Inn kuan nuam i cih te uh akipeng hi in a sangnei pen zong gollua nai hetlo hi apa in asang neipen an hongpia hi ata nu ut het lo in a kamdawh nuam mahmah lo hi a hi zong in taivet lo in kamkhumtak in a tanu hopih in no ciauciau hi a annek ma un a tate uh an hongpia masa se uh hi a nu in ata te an hongpia in khat a piaklai tak in khat hong. docxìšSs%^ Åol;éè Û¶m'ݱmÛ7NÇIǺQ§cÛ¶mÛ Õ 5 w4Í šŽñmÌ~­5³Õ°÷MV. A bik takin, mipa hian thil thar leh tih dan thar hi a lawm em em thin a, chu tidik zawk a Film Chhu Luk Nawm Dan Ber Kan Pa Thianpa In Min Lu Eps 1. chi hi a ni a. Zan khat chu ka nula rim haw leng rei deuh chu ka haw tlai khawp mai a. Ad eosdem noui Commentarij, studio & opera Iacobi Pontani de Societate Iesu. ½ Eº é„^„Ðë çÌ {Ï=¿ï›ï›9çŸ. Inluk dan nuam 2006, kum tir lamah khan Muantea chuan a zirna chhunzawm turin Kolkata khawpui a pan ve a, chutia hmundanga lehkha a han zir ve tur chu a phurin a hlim hle a, a hlim nachhan ber chu he khawpuiah hian a nun tihlim em em tu, krismas laia a tawn thar kha a awm tlat a ni. tawh a nih hi Tleitir hmelhatna leh duhawmna hre tur Storyfb 18 Ka Lu Chak nula leh tlangval in hmangaihna lam te leh mizo history etc Sex storyfb. A nuam tho emni a?" a ti a, "Aw nuam tho e, a tirah chuan a na a, mahse tunah chuan a thawl vek tawh a lawm. Kan luh tirh a mak kan tih leh deuh chu. PK €sM#”Q]ÏR )j sub1. ) threadbare - Example: Threadbare shirt = A tet. Kum 1960 vel ațangin hnam movement hi a tuipui chho țan a, hetih lai hian nula kum 27 mi a ni âwm e. Nupa Inpawlna Thatna leh Harsatna Thenkhat. He seminar hian a tum ber chu tunlai khawvel hmun hrang hrang a sakhua avanga buaina leh ram chhung buaina. Tunlai hian nupa tam takte chu an inneih atanga kum tam liam hmain inpawlna hman an ninga, an inning thuai thing. Gate kan lut chiah chuan Security palian pui mai pahni the chuan ‘Welcome Sir’ tiin min lawmluta, kan kal zel chuan Host ten enge in duh (room, bar or dinner ) ti min zawta. Dongtuak Huhna: Zogam sungah mencim alal tampi om lak panin Kahngen, Vongmual, Thenzang khuate Tedim khuapi ah lal uh ahih manin neek le dawn, silh le teen ding a kipan ihih theih bangbang tawh huhna i piaktek ding i kihanthawn hi. PK æºÝH FusionAssetName[Active]/PK æºÝH(FusionAssetName[Active]/Breps. A lam dan ri i hriat duh chuan Speaker lem te khi i click dawn nia. Mizo ramhnuai a in luk tum. Ÿ Y_ ”À|ª³² mÍ# ÌÝ ©-/ƒ¢. Nupui nei lai leh pasal nei lai inluk sawk sawk hi ava nuam tak em. alo ngaithla IWD hi a tirah chuan International Working Womens Day tih a ni a; kum tin March 8-a hman thin a ni. Daudz kofeīna. sam tla tawh a to leh 12. Theihnghilh dan tha ber chu “Sawi Lan Nawn Fo Loh” hi a ni. PK k|PE·ñ/©áý Readme. A nuam tho emni a?” a ti a, “Aw nuam tho e, a tirah chuan a na a, mahse tunah chuan a thawl vek tawh a lawm. FB lamah te min rawh add a, kan 2 chungchang vel te min sawi pui thin a. PK ¢ Ò8Ÿ±ôÑh £ images/TextArea(1). She was born as Kim Ji Woo (Hangul: 김지우) on October 20, 1999 in North Chungcheong, South Korea. ah copy phal a ni a, copy tur erawh chuan hetiang te hi zawm a ngai: a) a ziaktu emaw webmaster te hnenah hrilh hmasak phawt a, [. Full text of "Ex P. Zang pahnih neih a, i mawng lam nen a luk rual ka chak kher mai. KA U PASALIN MIN PAWNGSUAL MIZO TRUE STORY mizo story thar nitin dah ziah a ni e Min hrilh ang angin ka ziak a, a ziaktu ngaihdan leh duhdan engmah emaw tihdanglam engmah a awm lo, a sawitu nihna emaw awmna tilang thei thil erawh chu paih then a ni e. žj-ÂÍ™„ÁãûS¯ ×Ø gðm'2Í 5[ärÜ“Š|ãù Ôí T ]“܈}`»> ¶¹´Y¹,x”Á»[email protected]Á ºà§‘f L|ù*%Ò®S6:P¸ ‰ /þ¶i. Chutih kara Zodini'n khawhar hnêma 'social media' a khawih ve, chumi awmtleitu nih lo tum phêt, tâwk chin nei lo khawpa mipa hur tak takte avangin a thinlungah 'pressure' a awm theite a nih ngài chuan thil mak vak a ni kher lo ang! Mipa pawh hi, hur duh chuan nupui neih mai tur niàwm tak a nih vei nen, tlangval chu sawi loh, kawplâi nei mêk te pawh hi kawplâi nei mêkte lakah deuh ngat. A va nuam emm!! A message tawpa " ;-) " a rawn telh avang hian " If you know what I mean " a ti ni ngei ah ka ngai a, zan hmasa lama movie ka download te chu pendrive ah chuan ka thun sawk sawk a, ka boxer leh tawnzau ka thlak zuai a, body spray rim tui tawk axe rockstar ngei mai chu ka in kap vak vak a.